Training - Webteksten

Om je resultaten te optimaliseren, kennis en kansen te vergroten, is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dit kan door te kiezen voor een interactieve themabijeenkomst en/of verrassende training-events waarin zowel vaardigheden als kennis aan bod komen. Doen!

Training - Webteksten                              di. 25 november

1… 2… 3…Vanaf het moment dat je website op het beeldscherm van de bezoeker opent, gaan de seconden tikken. De doorsnee websitebezoeker bepaalt binnen enkele seconden of hij/zij langer op jouw website blijft. Het samenspel van beeld en webteksten moeten de aandacht van een websitebezoeker direct vangen, vasthouden en omzetten naar actie.

 

Hoe doe je dit? Hoe omschrijf je op treffende wijze jouw product / dienstverlening? Waarom moet je jouw doelgroep juist niét welkom heten op de site? Hoe beïnvloed je het gedrag van lezers? Zeg je u óf jij tegen de lezers van je webteksten? Hoe zet je de potentiële doelgroep aan tot actie? Wat hebben bananen te maken met conversie? Hoe zorg je dat de website gebruiksvriendelijk is? Wat zijn extra aandachtspunten als het gaat om webteksten? Wat zijn tips voor teksten in hyperlinks of buttons?

 

Tekstschrijfster Nicol Tadema geeft de antwoorden op deze (en meer) vragen tijdens de training Webteksten in Flexcenter Lelystad. Ook wordt er vast een tipje van de sluier opgelicht over hoe je met webteksten invloed uitoefent op de vindbaarheid van je website in zoekmachines. Wil je na deze training Webteksten nog meer weten over vindbaarheid van je website, kun je deelnemen aan de themabijeenkomst SEO Vindbaarheid.

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 25 november 2014

  • Inloop: vanaf 16:00 uur

  • Tijd: van 16.30 tot 22:00 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: € 99,- per persoon (inclusief broodjes, koffie / thee en iets lekkers)

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl

 

Voor Tekst is het tekstbureau voor online communicatie. Opgericht in 2011 door Nicol Tadema en inmiddels actief met vijf tekstschrijvers voor klanten zoals a.s.r. verzekeringen, KC Communicatie, Ditzo, Flexcenter Lelystad, Europeesche Verzekeringen en Kaap11. Gespecialiseerd in online communicatie en arbeidsmarktcommunicatie.

 

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt