Themabijeenkomst - Twitter

Elke derde donderdag van de maand tussen 18.30 en 21.00 uur organiseert Flexcenter een themabijeenkomst - training voor ondernemers. Om je resultaten te optimaliseren, kennis en kansen te vergroten, is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dit kan door te kiezen voor een interactieve themabijeenkomst en/of verrassende training-events waarin zowel vaardigheden als kennis aan bod komen. Doen!

Themabijeenkomst Twitter                      di. 18 november

Twitter valt niet meer weg te denken in het zakelijk netwerken. Waarom? Het is een simpele snelle manier om je zakelijk online te presenteren en zichtbaar te worden.  Een simpele manier om gratis je product en/of diensten onder de aandacht te brengen en nieuwe “fans”te krijgen.

Nog geen twitter kom dan zeker naar deze Themabijeenkomst.

Vergeet je laptop niet want aan het eind van de bijeenkomst heb je de eerste professionele tweet  de wereld in gezonden en weet je de belangrijkste do’s and dont’s van het twitteren.

Meld je direct aan als je zeker wilt zijn van deelname.

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 18 november 2014

  • Inloop: vanaf 17:00 uur

  • Tijd: van 17:30 tot 22:00 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: € 139,- per persoon, (inclusief BTW, koffie / thee en iets lekkers)

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl

 

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd door Flexcenter Lelystad, in samenwerking met Nathalie Degryse van NaddyOnderneemt. Doel van de themabijeenkomsten van Flexcenter Lelystad is het ontmoeten, samen werken met én versterken van ondernemers uit de regio.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt