Themabijeenkomst - SEO

Elke derde donderdag van de maand tussen 19.30 en 21.00 uur organiseert Flexcenter een themabijeenkomst - training voor ondernemers. Om je resultaten te optimaliseren, kennis en kansen te vergroten, is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dit kan door te kiezen voor een interactieve themabijeenkomst en/of verrassende training-events waarin zowel vaardigheden als kennis aan bod komen. Doen!

Themabijeenkomst SEO                      di. 2 december

Wist je dat 9 van de 10 internetgebruikers Google als startpunt gebruikt? Dat de meeste internetgebruikers niet verder kijken dan de eerste of tweede pagina van de zoekresultaten van Google? Sterker nog: dat vaak alleen wordt geklikt op de bovenste drie zoekresultaten?  Een goede positie in de zoekresultaten is dus cruciaal.  Door slim om te gaan met je webteksten, kun je hier een positieve invloed op uitoefenen.

 

Google gebruikt zo’n 200 SEO factoren om de positie van je website te bepalen in de zoekresultaten. Niemand kent de exacte SEO factoren (zie het als het geheime recept van Coca Cola), maar het is een voldongen feit dat je met webteksten invloed kunt uitoefenen op de vindbaarheid van je website. Hoe je dat doet? Simpel: door in je webteksten de juiste zoekwoorden en zoekwoordcombinaties te verwerken. Makkelijker gezegd dan gedaan want…. hoe weet je welke zoekwoorden door je doelgroep worden gebruikt? Hoe optimaliseer je een tekst die ook lekker leesbaar blijft? Hoe zorg je dat men vanuit Google ook doorklikt naar jouw website? Wat zijn, naast tekst, de andere factoren waarmee je invloed uitoefent op je Google positie?

 

Tekstschrijfster Nicol Tadema geeft de antwoorden op deze (en meer) vragen tijdens de themabijeenkomst SEO Webteksten in Flexcenter Lelystad. Deze themabijeenkomst is een ideale aansluiting op de training Webteksten, die ook door Nicol gegeven wordt op 25 november 2014.

Let op: tijdens deze themabijeenkomst worden tips gedeeld hoe je tekst kan optimaliseren voor de vindbaarheid. Er worden geen garanties gegeven over de positie die je vervolgens in de zoekresultaten behaald.

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: dinsdag 2 december

  • Inloop: vanaf 19:00 uur

  • Tijd: van 19:30 tot 21:00 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: € 50,- per persoon, (inclusief BTW, koffie / thee en iets lekkers)

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl

 

Voor Tekst is het tekstbureau voor online communicatie. Opgericht in 2011 door Nicol Tadema en inmiddels actief met vijf tekstschrijvers voor klanten zoals a.s.r. verzekeringen, KC Communicatie, Ditzo, Flexcenter Lelystad, Europeesche Verzekeringen en Kaap11. Gespecialiseerd in online communicatie en arbeidsmarktcommunicatie.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt