Themabijeenkomst - MONI administratie gegeven door MTH

MONI biedt de mogelijkheden om geautomatiseerd administratieve taken over te nemen en realtime de financiële situatie van een onderneming te bekijken, altijd en overal. Scan simpelweg bonnen en facturen in en MONI doet de rest. Uw administratie in de Cloud op een simpele, veilige en effectieve manier. Met twee klikken heeft u als ondernemer inzicht in de uitgaven, inkomsten en openstaande posten.

Presentatie MONI bij Flexcenter Lelystad donderdag 20 november as


Je wilt...


Altijd inzicht
Met MONI heb je via het dashboard 24/7 en realtime inzicht in de financiële situatie van je onderneming. MONI werkt met het betrouwbare systeem van Exact Online.
Inspelen op actuele informatie
De juiste informatie leidt tot betere beslissingen. Zo kun jij meer en beter ondernemen.
Advies op maat
MONI is je persoonlijke coach; altijd op jouw niveau en op jouw moment. Zij staat altijd klaar om je plannen aan te passen aan je situatie, bijvoorbeeld bij ziekte of zwangerschap.
Gedoe uitbesteden
MONI regelt alles voor je. Alles wat jij hoeft te doen is de inkoopfacturen scannen via je smartphone, tablet of scanner. Elke maand worden lonen en afschrijvingen automatisch geboekt. MONI zorgt dat jij meer tijd hebt om te doen wat jij wilt doen.
 

Donderdagavond 20 november verzorgt Rene Hoogendijk van MTH accountants en adviseurs een presentatie over de werkwijze van MONI. Wilt u weten of MONI geschikt is voor uw bedrijf? Kom dan 20 november van 19.30 – 21.30 uur naar het Flexcenter aan de Zaanstraat 6n in Lelystad.

 

Meer over MONI is te vinden op: www.mo-ni.nl.

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: donderdag 20 november 2014

  • Inloop: vanaf 19:00 uur

  • Tijd: van 19:30 tot 21:30 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: Gratis

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl

 

MONI is in 2014 opgericht en biedt ondernemers een online pakket aan voor boekhouding en administratie. MONI is gelieerd aan MTH accountants & adviseurs. MTH, bestaande uit 18 vestigingen verspreid over Noord- en Midden Nederland, is als middelgrote accountants- en belastingadviesorganisatie aangesloten bij diverse vakorganisaties (NBA, SRA, NOB, FB). Tevens is zij aangesloten bij Moore Stephens, een internationaal netwerk van zelfstandige accountants- en adviesorganisaties.           

 

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd door Flexcenter Lelystad, in samenwerking met Rene Hoogendijk van MTH accountants en adviseurs.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt