Themabijeenkomst - Crisis budgettering

Elke derde donderdag van de maand tussen 18.30 en 21.00 uur organiseert Flexcenter een themabijeenkomst - training voor ondernemers. Om je resultaten te optimaliseren, kennis en kansen te vergroten, is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dit kan door te kiezen voor een interactieve themabijeenkomst en/of verrassende training-events waarin zowel vaardigheden als kennis aan bod komen. Doen!

Themabijeenkomst Crisis budgettering                      do. 21 augustus

Verlies van een baan, minder salaris ontvangen na een reorganisatie, scheiden of overlijden van je partner kunnen de oorzaken zijn van... Dan is het goed om ervoor te zorgen dat je weet waar je staat op financieel gebied. Na het maken van een overzicht van de inkomsten en uitgaven (eventueel aangevuld met aanwezige schulden), krijgt u meestal de gewenste rust weer terug.

Themabijeenkomst
De themabijeenkomst “Crisis Budgettering” is erop gericht om de basis te leggen voor het terugkrijgen van de grip op iemands financiële situatie. Gedurende de bijeenkomst worden praktische zaken die we in de dagelijkse praktijk tegenkomen behandeld. Ook is een gelegenheid om uw persoonlijke financiële situatie van het individu in te gaan.

Doel: makkelijker orde, overzicht te kunnen houden in je financiële situatie en zijn de meest prangende vragen beantwoord.

Vervolg
Na de themabijeenkomst is er de mogelijkheid om u in te schrijven voor de training “Budgetcoaching” van Activa Helpt waarin daadwerkelijk uw financiële situatie, zoals inkomsten uitgaven en schulden, wordt besproken.

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: donderdag 21 augustus 2014

  • Inloop: vanaf 19:00 uur

  • Tijd: van 19:30 tot 21:00 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: € 50,- per persoon, (inclusief BTW, koffie / thee en iets lekkers)

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl

 

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd door Flexcenter Lelystad, in samenwerking met Vincent Didden van Activa Helpt. Doel van de themabijeenkomsten van Flexcenter Lelystad is het ontmoeten, samen werken met én versterken van ondernemers uit de regio.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt