Themabijeenkomst - Elevatorpitch

Om je resultaten te optimaliseren, kennis en kansen te vergroten, is het belangrijk dat je je blijft ontwikkelen. Dit kan door te kiezen voor een interactieve themabijeenkomst en/of verrassende training-events waarin zowel vaardigheden als kennis aan bod komen. Doen!

Themabijeenkomst Elevatorpitch                            do. 2 oktober

Altijd al vol enthousiasme en beleving willen leren om jouw elevatorpitch te geven? Dat kan! Tijdens onze themabijeenkomst ‘Elevatorpitch’ op donderdag 2 oktober leer je hoe je als ondernemer een effectieve elevatorpitch kunt geven.

 

Niet iedereen vind het even makkelijk om een elevatorpitch te geven. Vragen die al snel rijzen zijn: wat moet ik vertellen? Wat is echt belangrijk? Hoe zorg ik ervoor dat ik de aandacht weet vast te houden? Hoe houd ik mijn zenuwen onder bedwang als alle ogen op mij gericht zijn?

 

Tijdens de themabijeenkomst ‘Elevatorpitch’ gaat coach Hilda Clevering samen met de deelnemers in op de belangrijkste onderdelen van de elevatorpitch:

  • Wie ben ik?

  • Waar sta ik voor?

  • Wat is mijn kracht en/of wat maakt mij uniek?

 

Hilda Clevering leert je om vol overtuiging en enthousiasme jouw elevatorpitch te schrijven en daadwerkelijk te pitchen voor de andere deelnemers. Het kan heel erg spannend zijn om voor een groep vreemde mede-deelnemers jouw elevatorpitch te geven. Alleen … zie het als jouw kans om daadwerkelijk jouw elevatorpitch onder de knie te krijgen! Je ontvangt tips en feedback voor de inhoud van jouw elevatorpitch en voor jouw manier van presenteren.

 

Aan het einde van de bijeenkomst bij ons flexcenter heb jij jouw elevatorpitch volledig onder de knie. Wanneer jou nu nog een keer de vraag word gesteld om jezelf binnen één minuut te presenteren, sta jij nooit meer met je mond vol tanden. Vol overtuiging en enthousiasme kan jij nu je elevatorpitch inzetten om jezelf als oplossing aan te dragen voor een ander zijn zoektocht.

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: donderdag 2 oktober 2014

  • Inloop: vanaf 16:00 uur

  • Tijd: van 19.30 tot 21:30 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: € 50,- per persoon (inclusief BTW koffie / thee en iets lekkers)

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl

 

Deze themabijeenkomst wordt georganiseerd door Flexcenter Lelystad, in samenwerking met Hilda Clevering van Clever Coaching. Doel van de themabijeenkomsten van Flexcenter Lelystad is het ontmoeten, samen werken met én versterken van ondernemers uit de regio.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt