Service

Flexcenter Lelystad biedt ondernemers, zzp’ers, freelancers en anderen de ruimte om te werken, te overleggen, te ontmoeten en/of te vergaderen. Voorzien van alle faciliteiten, veel mogelijkheden en flexibiliteit. Je kunt al een flexplek huren vanaf één uur. Geen contract, geen verplichtingen. Je betaalt voor wat je gebruikt en hoe lang. En niet te vergeten: de ‘buzz’ die de ondernemers samen creëren werken inspirerend en motiverend.

Faciliteiten flexplekken

Flexibele werkplek: kies zelf waar je wilt werken en hoe lang je dat doet

Draadloos internet: bij binnenkomst ontvangt u een speciale toegangscode om de verbinding te activeren.

Koffie en thee: in de gezamenlijke ruimte staat een koffieautomaat voor koffie en thee. Je kunt ook gratis gebruik maken van koelkast en een magnetron.

Leesruimte: inclusief. Bij binnenkomst kun je plaatsnemen aan de leestafel. De krant ligt voor je klaar!

Kopieerservice: in kleine aantallen is kopiëren gratis.

Website: ben je een vaste flexwerker? Jouw logo (met natuurlijk de link naar je website) schittert op onze flexwerkerspagina.

Nieuwsbrief: omdat we blij zijn met je komst, krijg je gratis een advertentie in onze digitale nieuwsbrief.

Folder: jouw folders of brochures krijgen een mooie plek in onze folderwand.

Visitekaartje: prik je visitekaartje op ons prikbord.

Vergader- en trainingruimte

Flexcenter biedt vergader- en trainingsruimtes aan tot 30 personen. De ruimtes zijn representatief en zijn vrij indeelbaar. Stoelen staan gratis tot je beschikking, andere faciliteiten zoals een beamer of flip-over kun je tegen een voordelig tarief huren. Verder is er in de vergader- en trainingsruimtes draadloos internet aanwezig en kun je gebruik maken van de catering.

 

Wil je regelmatig gebruik maken van onze trainings- en vergaderfacili-teiten? Dan is het de moeite waard om lid te worden van de Flexcenter Businessclub! Voor slechts 150 euro kun je een jaar lang tegen een gereduceerd tarief huren. Je krijgt korting op de faciliteiten en sommige zijn zelfs gratis!

 

Lunch: 12.30 We willen graag een gezellige sfeer creëren. Een gezamenlijke lunch draagt daar aan bij!

Borrels: informeer naar de mogelijkheden voor een arrangement!

Extra services

Bij Flexcenter Lelystad nemen we je graag zoveel mogelijk werk uit je handen, zodat jij datgene kunt doen waar je goed in bent. Daarom bieden wij ondersteuning in backoffice-activiteiten zoals:

Telefoonservice: jouw telefoontjes worden professioneel beantwoord als je aan het werk, afwezig of in gesprek bent.

Agendabeheer: laat je afspraken inplannen door onze secretaresse. Dit geeft veel rust!

Adresservice: laat je post bij ons bezorgen. Wij zorgen dat het netjes in je eigen postbakje komt.

Postdigitalisering: geen fysieke post meer ontvangen? Wij kunnen het voor je regelen. Laat je post bij ons bezorgen zodat wij deze voor je kunnen digitaliseren en aan je kunnen sturen per e-mail. Makkelijker kan niet.

Extra mogelijkheden (tegen betaling)

Folderverspreiding: Wil je jouw folder of flyer laten verspreiden in en rond Lelystad? 10 x per jaar verspreiden wij een krant in de regio Lelystad. (oplage 52.000) Omdat we het gezamenlijk doen kan het veel goedkoper!

Vermelding op de website, Facebook, Linkedin: onmisbaar voor de eigentijdse ondernemer. Wij besteden aandacht aan je bedrijf en het helpt een beetje qua linkbuilding.

Goodybag: geregeld zijn we actief op beurzen en maandelijks organiseren we netwerkbijeenkomsten. Jouw gadget kunnen we toevoegen aan de goodybag, een zeer effectieve marketingtool, die we vervolgens uitdelen aan de bezoekers van de beurs of bijeenkomst.

 

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt