Open huis Flexcenter Lelystad. Kom jij ook?

Lelystad is een nieuwe, laagdrempelige flexwerkformule rijker. Vanaf heden kunnen ondernemers, zzp’ers en freelancers kiezen voor één van de twintig flexwerkplekken die Flexcenter Lelystad aan de Zaanstraat 6N biedt. Naast de goed gefaciliteerde flexwerkplekken zijn er een trainingsruimte en vergaderruimte beschikbaar.

Om ondernemers kennis te laten maken met de mogelijkheid om gebruik te maken van flexwerkplekken en de trainings- en vergaderruimtes houden we een open huis.

 

Ben je benieuwd? Heb je interesse? Wil je de flexwerkplekken bekijken? De trainingsruimte bezichtigen? De vergaderruimte zien? Sfeer proeven? Mogelijkheden bespreken? Kom dan naar ons open huis op donderdagochtend 17 april aanstaande naar ons Flexcenter Lelystad. Je bent welkom tussen van 9:00 en 10:30 uur. De koffie/thee staat klaar, tot dan!

 

Hoe, waar en wanneer?

  • Datum: donderdag 17 april 2014

  • Tijd: van 9:00 tot 10:30 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: GRATIS

  • Meer info: info@flexcenterlelystad.nl

 

Flexcenter Lelystad is gevestigd aan de Zaanstraat 6N in Lelystad. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen via 0320- 25 77 52. Heb je interesse maar past 17 april niet in je agenda? Bel dan voor een afspraak op een moment dat wel past.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt