25 september CoNetwerk event in Flexcenter Lelystad

PERSBERICHT
4 september 2014

 

Flevoland- Onder het motto ‘samenwerken = versterken’ vindt op donderdag 25 september het CoNetwerk event plaats, een groots interactief event voor én door ondernemers. Tussen 16.00 en 21.00 uur wordt onder andere ingespeeld op thema’s als samenwerken, kennisdeling, innovatie, gezondheid en voeding , zakelijke presentatie, pitchen, SEO teksten, social media strategie, ondernemersplan en financiën.

 

 

Gevarieerd programma voor ondernemers
Internationale sprekers, collega-ondernemers en standhouders bundelen hun krachten. Gedurende het CoNetwerk event geven zij presentaties, korte trainingen en demonstraties, die door geïnteresseerden kosteloos kunnen worden bijgewoond. Ook is er volop ruimte om te netwerken en de diverse stands te bezoeken. Het event wordt opgeluisterd door sfeervolle livemuziek en er is een expositie van 13 verschillende kunstenaars. Voor de inwendige mens zijn smoothies, gezonde hapjes en drankjes tegen een geringe betaling verkrijgbaar.

Dit is CoNetwerken
‘CoNetwerken is een vorm van samenwerken waarbij je als ondernemer je gezamenlijke netwerk en kennis deelt en daardoor kansen creëert. Door krachten te bundelen en netwerken te delen, ontstaan er veel meer mogelijkheden.’, zo vertelt Anja Kramer, onderneemster en één van de  initiatiefneemsters van het CoNetwerk event.

Een voorproefje vond afgelopen juni reeds plaats. Dit event, op kleinere schaal, is door veel ondernemers bezocht en was een groot succes. ‘Een voorproefje dat naar veel meer smaakte!’ aldus Nathalie Degryse, ook mede-initiatiefneemster van, en trainer tijdens het event.
   
Sprekers, trainingen en demonstraties
Internationale gastsprekers, Ton Theunis - WitchWorld, André Speek - directeur Silver Solutions (zal ingaan op innovatie en online) en Robert Mares - webinar-expert-, delen hun ervaringen en passie rondom ondernemen. De gratis korte trainingen waarvoor geïnteresseerden zich al vooraf kunnen inschrijven (via info@flexcenterLelystad.nl) gaan onder andere over social media– en strategie, webinars, webteksten en SEO, elevatorpitches, ondernemersplan en financiën en zakelijk presenteren. Daarnaast zijn er onder meer demonstraties op het vlak van make-up, acupunctuur, stoelmassage, voeding en personal training.

Waar en wanneer
Het CoNetwerk event is voor en door ondernemers en vindt plaats op donderdag 25 september in Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N te Lelystad. Het doorlopende event kan tussen 16:00 en 21:00 bezocht worden. Het programma wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel.

Voor ondernemers zijn er nog enkele stands beschikbaar. Meer informatie is te verkrijgen via info@flexcenterlelystad.nl / (0320) 25 77 52.EINDE PERSBERICHT

Noot voor de redactie:
Het beeldmateriaal bij dit persbericht is vrij van rechten.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
KC Communicatie | Flexcenter Lelystad
Contactpersonen: Anja Kramer
T: 0320-25 77 52 of 06-51987183
 

 

Door krachten te bundelen en netwerken te delen, ontstaan er veel meer mogelijkheden.’, zo vertelt Anja Kramer, onderneemster en één van de initiatiefneemsters van het CoNetwerk-event.

 

U bent van harte Welkom
25 -09 om 16.00 uur

Flexcenter is...

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt