GBB netwerk

Zodra je je aansluit bij onze Businessclub kun je jouw voordeel doen met verschillende privileges, zoals het voordelig huren, korting of soms geheel gratis gebruik maken van onze diensten.

Aanmelden
GBB netwerk

Maak je regelmatig gebruik van een flexibel werkplek, vergaderzaal of trainingsruimte? Sluit je dan aan bij onze GBB netwerk! Leden hebben verschillende privileges, zoals voordelig huren en korting op vele diensten.

Meer dan huren alleen

Naast flexibel verhuur is het ook belangrijk dat je, als ondernemer, goed in je vel zit. Zodat je optimaal kan werken, aan je toekomst kan bouwen, etc.


Soms loop je vast, voel je je gestrest, komt je tijd te kort, is je baan niet meer wat je wilt, of je bent ontslagen, je bent jezelf kwijt, waardoor er relatieproblemen ontstaan of. .. je wilt of moet eigenlijk je leefstijl aanpassen, dan kunnen wij van Lifestyle Centrum GoodBodyBalans je helpen.


GBB - Lifestyle Centrum GoodBodyBalans

Een betere lifestyle begint bij een goede balans in je leven. Met een goede balans voel jij je beter, gezonder, meer ontspannen en energieker, zodat je het maximale uit je lichaam en je leven haalt.

Bij GBB – Lifestyle Centrum GoodBodyBalans staan vitaliteit en de cliënt bovenaan. En daar nemen we alle tijd voor. Initiatiefnemer Anja Kramer vertelt: “Lekker in je vel zitten is makkelijker gezegd dan gedaan”.

 

Geef je leven meer vitaliteit. Vita = Leven

Vitaliteit is levenskracht, werken aan je gezondheid, je dromen en wensen volgen, er mogen zijn en emotioneel en mentaal in balans zijn.

Balans is niet te veel en niet te weinig doen voor jou energie, wensen, doelen en verplichtingen.. Niet te veel prikkels en niet te weinig. Het is je goed voelen in jezelf, je lichaam, je geest en in je leven. Het is ervaren van innerlijke rust, kracht, geluk, overzicht, ontspanning en zingeving. Balans is in je centrum zijn. 

Als je uit balans bent voel je je (over-) geprikkeld, gespannen, verstrooid, chaotisch, denk je negatiever, slaap je minder, functioneer je minder en val je sneller in je valkuilen. wat die ook mogen zijn. Als je te lang uit balans bent kan dat bv. leiden tot oververmoeidheid, lichamelijke klachten of ziektes, angstklachten, depressies en burn-out. Het is dus erg belangrijk om hierop te letten en er op tijd bij te zijn.

 

Wij willen jou graag een eind op weg helpen. Door de individuele krachten van onze professionals te bundelen in een team zijn we beter in staat om jou als cliënt optimaal en gericht te helpen. Door de verschillende disciplines samen te brengen in één centrum kunnen wij een betere balans en meer energie in het leven van mensen brengen.

 

DOEL: Lekker in hun vel zitten.

mensen vitaliteit, balans en bewustwording meegeven.

 

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt