Flexcenter Lelystad is...

Flexcenter is...

een laagdrempelige flexwerkformule waarmee wij ondernemers, zzp’ers, therapeuten, coaches en anderen willen ondersteunen. Door een plek aan te bieden, om te werken, overleggen, ontmoeten, trainen of te vergaderen en waar je ervaringen kunt delen, maar zeker ook om te groeien, waar je samen kunt sparren en/of elkaar kunt versterken.

IMG_1118.jpg
IMG_1120.jpg
IMG_1157.jpg
-IMG_5107.jpg
IMG_1168.jpg
-Coachruimte-Yoga_5864.jpg
De ruimte is even flexibel

als de mogelijkheden

 • ​Incl. gebruik ruimte, werktafel + stoelen, etc

 • Gratis koffie, thee, water, wifi.

 • Uren, dagen zijn flexibel in te vullen, dus zelf te bepalen en wordt aan het eind van de maand gefactureerd.

 • De factuur wordt zonder BTW gefactureerd, wij zijn BTW vrijgesteld.

 • Je kan 2 dagen van te voren kosteloos annuleren, daarna zijn wij helaas genoodzaakt om 50% in rekening te brengen.

 • Bij geen schriftelijke afmelding berekenen wij gewoon de 100% gereserveerde uren.

 • Er zijn huis-, private regels en voorwaarden, welke nageleefd dient e worden.

 

Wij waarderen het/zouden het fijn vinden als jezelf even de afwas, de verlichting en ramen dicht deed.

Ben jij op zoek naar een representatieve,
professionele en flexibele ruimte?

Flexcenter Lelystad is de plek voor ondernemende ondernemers die een inspirerende werkomgeving zoeken. Bij ons vind je verschillende werkplekoplossingen, passend bij de reden van gebruik. Van alle gemakken voorzien, zoals bijvoorbeeld gratis parkeren, internet, koffie, thee en gebruik keuken.Werk-, coach-, trainings- of vergaderruimtes huren

Het gebouw bezit drie verdiepingen met verschillende ruimtes. Elke verdieping heeft z'n eigen mogelijkheden en is voorzien van een toilet, keuken en wachtruimte. In de huur is het gebruik van koffie en thee inbegrepen en is er in het hele pand gratis WiFi aanwezig. De A6, benzinepompen, bushalte, (vegetarische) restaurants & winkels zijn 10 meter bij ons vandaan.

De ruimte is even flexibel als de mogelijkheden!

Stap over de drempel van ons Flexcenter in Lelystad en ontdek de ruimte, rust en professionaliteit die onze flex werkplekken, coach-, vergader- en trainingsruimtes bieden.

Op de tweede verdieping is de ontvangst- en wachtruimte en vier flex werkruimtes. Tevens is er een  grote vergader,- trainings,- of yogaruimte* die je op werkdagen, *in de avond of in het weekend kan huren.

 

De ruimtes zijn compleet ingericht. De ontvangst cq wachtruimte is bij de huurprijs inbegrepen en hier kunnen jouw klanten plaatsnemen en wachten tot ze aan de beurt zijn.

 

Werkplek te huur per uur of vaste dag(deel)
Thuis te druk, de file ontwijken, je bent onderweg, even iets uitwerken tussen twee afspraken door, Flexcenter heeft voor jou de ideale oplossing. Naast een flexibel coach-, of een vergaderruimte kan je bij Flexcenter ook terecht voor een open en concentratie werkplek!

De werkplek bestaande uit een tafel en goed zittende stoel en draadloos internet. Deze werkplek is inclusief koffie en thee en gebruik keuken. Ruil de drukte van je thuiswerkplek in voor de rust op een professioneel kantoor.

Coachruimte flexibel of vaste dag(delen) huren?

De coachruimte, - Uitzichtkamer, is een representatieve, afgesloten coach/spreekkamer voor 1 a 6 personen en is er een zitje gecreëerd. De ruimtes zijn sfeervol ingericht en zeer geschikt voor 1 op 1 gesprekken, maar kan ook goed gebruikt worden als ‘concentratie werkplek’. Tevens mag je gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte waar jouw cliënten kunnen plaatsnemen, een kopje koffie of thee kunnen nemen terwijl ze wachten tot ze aan de beurt zijn.

 

Vergaderruimte flexibel of vaste dag(delen) huren?

De Uitzichtkamer is een ruime afgesloten coach, spreek, vergader, of trainingsruimte. Deze ruimte is voorzien van een spreektafel met meerdere stoelen, waar overlegd kan worden tot max. 6 personen (zie vergaderruimte), staat er een bankje zodat je face tot face kan praten of om even lekker bij te komen.

Trainingsruimte flexibel of vaste dag(delen) huren?

De Natturkamer is een grote open ruimte, waar getraind (yoga), les, lezing, workshops of met een grotere groep vergadert kan worden. De ruimte wordt geheel leeg gehaald of juist voorzien van een vergader-of lezingsopstelling. 

Virtueel kantoor
Wil je een correspondentie/post adres oftewel een virtueel kantoor in Lelystad?  Dat kan, bij Flexcenter kan je gebruik maken van

 • Je eigen zakelijke adres

 • Postpakketten worden in ontvangst genomen

 • Gebruik maken van de flexwerkplekken tegen een gunstig tarief
   

Mail ons voor meer info of neem via het contactformulier.

​Kosten: € 10,- per maand, wordt per 3 maanden vooruit gefactureerd.

 

Bij een vaste dag(delen) - maandhuur

Het is mogelijk voor een vast(e) dag(deel), voor een langere periode een ruimte te huren. Beschikbaarheid is voor die periode dan gegarandeerd en er wordt korting gegeven op het vermelde tarieven. 

Informeer naar de mogelijkheden.

 

Reserveren, wijzigen en annuleren

Hierboven kan je gemakkelijk online reserveren of stuur een mailtje naar info@flexcenterlelystad.nl. Op het gebied van wijzigen en annuleren zijn wij erg flexibel. Boekingen kan je tot 24 uur van tevoren kosteloos wijzigen en annuleren door een email te sturen naar info@flexcenterlelystad.nl of online uw reservering te wijzigen.

Corona proef

Hoe we omgaan met de Corona-maatregelen

Wij respecteren natuurlijk de richtlijnen van het RIVM omtrent Corona. Dit betekent:

 • Bij (milde) verkoudheid, hoesten, keelpijn, griepverschijnselen en/of koorts van jou of één van je gezinsleden dan kan je geen gebruik maken van onze Flexibele werkplekken.

 • Graag voordat je binnen komt handen desinfecteren.

 • Zorg ook goed voor je andere collega's en hou de boel goed schoon. Ruim alles op, neem je tafel af en was je kopjes netjes af.

 • We geven geen hand, knuffel en dergelijke.

 • Tijdens de werkzaamheden houden we natuurlijk onderling 1,5 meter afstand.

 • Draag een mondkapje indien mogelijk

 • Voor meer details: verwijs ik je graag naar de RIVM.

Reserveer je vooraf online dan krijg je korting

Flexcenter Lelystad geeft je de ruimte

Testimonial

Flexcenter Lelystad is goed verzorgt. Prettige omgeving, lekker dicht bij de A6.

Ik heb het hier erg naar mijn zin. De contact met andere ondernemers is plezierig en wij helpen elkaar.

Service is TOP!

 

Koffie staat altijd klaar.
Meer dan huren alleen

Naast flexibel verhuur is het ook belangrijk dat je, als ondernemer, goed in je vel zit. Zodat je optimaal kan werken, aan je toekomst kan bouwen, etc.


Soms loop je vast, voel je je gestrest, komt je tijd te kort, is je baan niet meer wat je wilt, of je bent ontslagen, je bent jezelf kwijt, waardoor er relatieproblemen ontstaan of. .. je wilt of moet eigenlijk je leefstijl aanpassen, dan kunnen wij van Lifestyle Centrum GoodBodyBalans je helpen.

Meer info

Samantha

Openingstijden Flexcenter Lelystad

Op werkdagen van 08.30 - 22.00 uur

 

Een dagdeel zijn 4 aaneengesloten uren.

In overleg zijn andere tijden en dagen bespreekbaar.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt