CoNetwerk Event
CoNetwerk Event

press to zoom
Event ZIEN!
Event ZIEN!

press to zoom
Locatie - KC pand
Locatie - KC pand

press to zoom
CoNetwerk Event
CoNetwerk Event

press to zoom
1/6

25 september CoNetwerk event

Zaanstraat 6N, 8226 ND Lelystad

T. 0320- 25 77 52

E. info@flexcenterlelystad.nl

GROOTS CO-NETWERK EVENT

VOOR EN DOOR ONDERNEMERS

Onder het motto ‘samenwerken = versterken’ vindt op donderdag 25 september het CoNetwerk event plaats, een groots interactief event voor én door ondernemers. Tussen 16.00 en 21.00 uur wordt onder andere ingespeeld op thema’s als innovatie, samenwerken, kennisdeling, gezondheid en voeding , zakelijke presentatie, pitchen, SEO teksten, social media strategie, ondernemersplan en financiën.

 

Met als doel: CoNetwerken is een vorm van samenwerken waarbij de ondernemer zijn of haar gezamenlijke netwerk en kennis deelt en daardoor kansen creëert. Door krachten te bundelen en netwerken te delen, ontstaan er veel meer mogelijkheden.

 

Gevarieerd programma, met sprekers, trainingen en demonstraties
Internationale sprekers, Ton Theunis - WitchWorld, André Speek Directeur Silver Solutions (zal ingaan op innovatie en online)en Robert Mares Webinar-expert delen hun ervaringen en passie rondom ondernemen. Collega-ondernemers en standhouders bundelen hun krachten.

 

Gedurende het CoNetwerk event geven zij presentaties, korte trainingen en demonstraties die door geïnteresseerden kosteloos kunnen worden bijgewoond. Ook is er volop ruimte om te netwerken en de diverse stands te bezoeken waar ondernemers hun dienstverlening onder de aandacht brengen. Het event wordt opgeluisterd door sfeervolle livemuziek, jazz, blues, pop, en er is een expositie van tiental verschillende kunstenaars te bewonderen. Ook aan eten en drinken is gedacht, tijdens het CoNetwerk-event krijgen aanwezigen de kans om smooties, gezonde hapjes en drankjes tegen betaling te verkrijgbaar.
 

Waar en wanneer

  • Datum: donderdag 25 september 2014

  • Inloop: vanaf 15:30 uur

  • Tijd: van 16:00 tot 21:00 uur

  • Locatie: Flexcenter Lelystad, Zaanstraat 6N, Lelystad

  • Kosten: Gratis

  • Aanmelden: info@flexcenterlelystad.nl
    Via de deelnemrs lijst, kunt u zich aanmelden per onderdeel

 

Er is beperkte ruimte om een introductietraining bij te wonen, meld je direct aan als je zeker wilt zijn van deelname VOL=VOL.

 

Wil jij graag deelnemen

Wij hebben nog een aantal stands beschikbaar. Zou je graag willen deelnemen aan dit mooie event, mail naar info@flexcenterLelystad.nl of bel dan naar Flexcenter Lelystad 0320-257752

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt