De Co-ondernemers van het CoNetwerk event 25 - 09

Met als doel: Co-Netwerken is een vorm van samenwerken waarbij de ondernemer zijn of haar gezamenlijke netwerk en kennis deelt en daardoor kansen creëert.

 

Ben jij geïnteresseerd in een van onderstaande trainingen dan is het handig om je eventueel vooraf in te schrijven.

Er is beperkte ruimte om deel te nemen aan een van introductie-training, dus meld je direct aan als je zeker wilt zijn van deelname.

Wij hanteren VOL=VOL

Door krachten te bundelen en netwerken te delen, ontstaan er veel meer mogelijkheden.’, zo vertelt Anja Kramer, onderneemster en één van de initiatiefneemsters van het CoNetwerk-event.

 

U bent van harte Welkom
25 -09 om 16.00 uur

Flexcenter is...

Anja Kramer

KC marketing | reclame

 

KC communiceert graag met u, met elkaar, met onze klanten en met uw klanten. En wanneer wij al die communicatiemomenten bij elkaar optellen leidt dat tot opvallende resultaten en ontstaan er nieuwe kansen en mogelijkheden die uw organisatie naar een hoger plan kunnen brengen.

 

Creatieve concepten leiden tot effectieve media, opvallende acties en behaalde ambities. KC denkt net even anders, vanuit uw onderneming, krachtig en met resultaat.

Petra Botter

More Communication

 

Effectieve communicatie vereist een aansprekende, korte en heldere boodschap, ook al zijn de onderwerpen vaak ingewikkeld. Hoe?


Eerst scherp stellen op vage contouren, dan focussen op de kern van de zaak. Om vervolgens samen de beste communicatie-oplossing te ontdekken. De oplossing die uw organisatie succes brengt.

Nathalie Degryse

Aangenaam, ik ben de eigenaresse van Naddy.nl

Naddy.nl verzorgt Social Media & Netwerk- trainingen op het gebied van corporate en personal branding. On & offline.

Co-Ondernemen betekent voor mij elkaar versterken, expertise delen, samen sparren, oplossingen vinden, relaties met elkaar verbinden, elkaar aanmoedigen on & offline. Samen groei je sterker.

 

Aanmelden SM Facebook

Aanmelden SM Linkedin

Aanmelden SM Strategie

Anna Wojnarowska

Eigenaresse Xstyling

Ze kan toveren met haar en make-up en is net genomineerd voor Poolse zakenvrouw van het jaar. In 2013 won ze de de Nederlandse Make-up Awards.

Samen met Naddy.nl, verzorgt ze de training Mooi, Slim & Effectief Netwerk- en 3.0 bij Xstyling Almere & Flexcenter Lelystad. Social media training inclusief zakelijke haar & Make-up en professionele foto.
Tijdens het Co-Netwerk event zal ze het eindresultaat daarvan presenteren.

 

Esther Slingerland

Good Well Massage

 

De stoelmassage zal worden waargenomen Esther Slingerland, LeefstijlCoach en Masseur.

Voor 1euro kunt u op de massagestoel plaats nemen. We laten u graag ervaren wat msaage voor effect heeft. U bent van harte welkom op de stand.

www.GoodBodyBalans.nl

Good Well Massage

Gezondheids partners

 

Marc Zeeman

Acupunctuur praktijk Mazacu

 

Ik geeft behandeling volgens de Chinese geneeskunde. Ik wil de mensen graag informeren wat de Chinese geneeskunde voor mensen kan doen. Er zullen geen behandelingen plaats vinden. (Er is rust en stilte nodig tijdens een behandeling). Wel kunnen mensen korte vragen stellen over hun fysieke / mentale klachten.

 

Co-ondernemen kan mij in contact laten komen met eventuele verwijzers en geeft mij meer naamsbekendheid.

Monica Wijers

Verpleegkundig Overgangsconsulente

 

Menomanager. Ik heb een praktijk in Lelystad (op dit moment bij het Zorgteam), in Heiloo (in het Willibrordus Business center) en straks in Lelystad, waar ik samen ga werken met Anne-Mieke Omtzigt, vrouw&klinieken.

 

Co-ondernemer is voor mij gebruik maken van de expertise van anderen, hopelijk anderen die van mijn expertise gebruik kunnen maken.

 

 

Hennie de Ruiter

Gewichtsconsulent

 

Ik help graag volwassenen en kinderen met overgewicht. Hoe kan je op een leuke manier, zonder het gevoel te hebben dat je op dieet bent, op een gezond gewicht komen. Ik geef antwoord op al uw diverse vragen.

Co-ondernemen is, om samen met andere ondernemingen kennis en ervaringen te delen en wie weet een samenwerking aan te gaan.

Monique Cremer

Cosmetic Clinics

 

Onder het motto “Beter in je vel – van binnen en van buiten” helpen wij mensen met innerlijke en uiterlijke vormverbetering. Je kunt bij ons terecht voor niet-chirurgische schoonheidscorrecties, maar ook voor orthomoleculaire adviezen om jezelf en je huid in goede conditie te houden. Een steuntje in de rug tegen de effecten van het ouder worden.

Ondernemen is niet alleen een kwestie van wat je kunt, maar ook van wie je kent. Elkaar leren kennen, gunning, de bal toespelen - mond-tot-mond-aanbeveling is toch de beste reclame!

Tiny de Bruin

 

Ik geef bewustzijnstrainingen volgens methode van Avatar en ik verzorg kunst-events en exposities.

Ik ben kunstenaar en verkoop kunst.

 

Samen sterker worden en elkaar ondersteunen de doelen te bereiken. Door verschillende disciplines samen te brengen wordt ook ander publiek gefaciliteerd voor elkaar.

MTH accountants &  advieseurs

 

Vanuit de mkb-adviespraktijk ondersteunen we vrije beroepsbeoefenaren en kleinere en middelgrote ondernemingen. De controle adviespraktijk richt zich vooral op middelgrote en grote organisaties in de lokale en regionale non-profitsector. Daarnaast beschikken we over een team van fiscaaljuristen die gezamenlijk invulling geven aan een omvangrijke fiscale adviespraktijk.

Nico van Ewijk

Marquis

 

Marquis is gespecialiseerd in alle soorten zonweringen. Voor o.a. binnenzonwering, buitenzonwering, horren en rolluiken kunt u terecht in onze showroom. Alles op het gebied van zonwering kunt u bij ons vinden. Door onze jarenlange ervaring, kennis, kunde en veel interesse in onze branche is Marquis de winkel voor deskundig advies.

Flexcenter is per 1 juni

voor 1  jaar verhuurt